Lienette huomanneet, etten ole järin ahkerasti kirjoitellut tänne bittimaailmaan. Lukisitte lehtiä saatanan nörtit, sinne minäkin olen siirtynyt. Kolumnini ovat luettavissa Roihu-ilmaisjakelulehdessä ja osoitteessa www.roihulehti.com. Vittuilu jatkuu.

Vaan nyt vitutti siinä määrin ettei jaksa odottaa seuraavaa lehteä, vaan puran esiaikaisen raivoni tänne. Syynä ovat tällä(kin?) kertaa vanhukset ja heidän toimintansa tai toimimattomuutensa tässä todellisuudessa.

Kuinka monelle on käynyt niin, että mutkaisella maantiellä etenkin ollessa kiire, eteen työntyy joku keskimäärin 130-vuotias fossiili linnunpöntön näköisellä autollaan? Nyökyttelet, tiedän sen, minä tiedän kaiken. Tuo liitukauden uudisraivaaja ei älyä väistää tien sivuun, ajaa nopeusrajoitusten mukaan tai edes näyttää sinulle ohitusmerkkiä kun olisi siihen mahdollisuus. Ei, siinä sitä vaan ajellaan Reinot jalassa ja joku lehmänpaskan näköinen hattu päässä Hilman kanssa apteekkiin, kun loppui Tiikeribalsami ja Hilmalla kolottaa. Ja Hilma motkottaa vieressä kun kolottaa ja Viljami ajaa niin kovaa, miltei kuuttakymppiä. Nämä yksilöt ovat rajanneet ajoneuvonsa yhteen merkkiin ja pariin ominaisuuteen:

1. Nissan Micra. Se nyt vain on niin saatanan ruma ja paska auto ettei sillä muut viitsi edes ajaa, joten se on helppo myydä vanhuksille kauppakassiksi. Jos sillä vitun mopolla ei pääse kuin 20km/h alle nopeusrajoituksen, rekisteröikää se sellaiseksi! Värien kirjoa piisaa mutta punainen tuntuu olevan pop. Mikä ihmeen järki siinä eväslaatikossa on? Sosiopaattisuunnittelijan viimeinen myyräntyö maailmalle, otaksun.

2. Mikä tahansa muu Nissan vihreänä. Ihan totta. Aivan sama, onko se Almera, Primera vai mikä, vihreä se on. Vihreä on kuulemma rauhoittava väri mutta ei se jumalauta ainakaan minulle toimi. Kuskia se taas tuntuu rauhoittavan liiaksikin. Jos näet yhdenkään vihreän Nissanin parkkipaikalla, tuhoa se. Teet kaikille palveluksen.

Eräs toinen havaintoni koskee autojen varustelua. Koska olen todennäköisesti viettänyt jo kokonaisia vuorokausia vihreiden Nissan-ajoneuvojen perässä ajellen, on minulla ollut myös aikaa miettiä. Aivotyöni tuloksena olen todennut, että kyseisistä vehkeistä puuttuvat ainakin 4. ja 5.-vaihteet sekä taustapeili. Tästä syystä kuljettaja ei näe takana ajavaa 30:n auton letkaa, eikä kykene ajamaan nopeusrajoitusten mukaisesti. Kokeilisivat edes, jumalauta.

Nyt ei enää edes vituta, itkettää vain. Jos haluatte nähdä ikinä jatkoa blogilleni, hävittäkää ne Nissanit reitiltäni. Ne tekevät surulliseksi.