Ja jälleen saa lehdistä lukea järjenköyhästä toiminnasta. Aktivistit senkun riehuvat G8-maiden kokoontuessa, osan tuskin edes tietäessä, miksi rähisee. Kokouksen siirryttyä eristetylle alueelle, mokomat Greenpeacen hipit yrittivät tunkea alueelle kuumailmapalloin ja kumivenein. Kohta kokous varmaan siirretään ulkoavaruuteen, kuten www.lehti.samizdat.info visioi.

Otin varmuuden vuoksi selvää, miksi nuo yhteiskunnasta syrjäytyneet rastapäät mieltään osoittavat, ihan vain mielenkiinnosta, josko takana olisi jokin pätevä syy. Greenpeacen nettisivu uhoaakin nyrkkiä puiden, että veljet, barrikadeille mars! Syy? Yhdysvallat ei ole allekirjoittanut Kioton sopimusta! Mielestäni kysynkin oikeutetusti, mitä vittua? Hipillä lienee tarttunut lese kurkkuun, mikä ymmärrettävästi nakertaa mieltä, mutta jos siellä rastojen alla hampunhuurujen keskellä edes vähän järki pilkottaa, eikö voisi edes yrittää toimia sivistyneesti? Siis voi helvetti, onko säälittävämpää kuin 35v. karvaturpa ajelemassa Lidlin kumiveneellä jotain perkeleellistä lentotukialusta kohti? Ja miten nämä riemuidiootit pystyvät ylittämään uutiskynnyksen? Mahtavat olla vanhemmat ylpeitä lapsistaan...

Onko nuorisolla liian vähän virikkeitä kun tuollainen "maailmanparannus" vetää puoleensa? Parhaiten he maailmaa parantaisivat, kun soisivat itselleen 9mm otsalävistyksen. Jättäisivät vaikuttamisen niille, jotka eivät ole sosiaalisesti kyvyttömiä. Ei tuollainen käytös osoita minkäänlaista luonnosta välittämistä, saati älyllistä toimintaa tuskin missään aivolohkossa. Ajatteleeko joku näistä säälittävistä karvaolioista todella, että heidän riemukas ja väkivaltainen mielenosoituksensa saa USA:n polvilleen ja sitoutumaan Kioton sopimukseen? Olkaa niin ystävälliset ja menkää sinne USA:n kamaralle mieltä osoittamaan jos uskallatte, hyvähän se täällä on kekkuloida kun poliisi saa vain heristää sormeaan sanoen samalla "hyi, hyi!". Ja mistä nämä riettaan väliinputoajat oikein saavat aikaa toiminnalleen? Normaali-ihmisten työaikaan ne siellä heiluvat, osoittaakseen vain, etteivät ole päivääkään töitä tehneet, sillä turha riekkuminen on tärkeämpää. Kumba-ya saatana.

Seuraavaksi kullankallis neuvo jokaiselle maailmanparannusta toivovalle rähinähipille: istuta puu ja vedä sitten itsesi sen oksaan kaulakiikkuun killumaan.