Niin on joskus joku viisas mies maailmaa vihannut, että totesi "positiivisuus on perseestä". Mitäpä tuohon mitään lisäämään, näinhän se juuri on. Sallinette minun kuitenkin valaista, miksi näin on.

Aamuna, jona kahvinkeitin syttyy palamaan, koirasi on tappanut mummosi ja yhtyy tähän paraikaa olohuoneessa, vaimo on jättänyt ja vienyt auton, lapsilla on sikotauti ja kengässäkin on kivi, se yltiöpositiivinen ja saatanan ärsyttävä piripää työpaikallasi on jo vähällä tuottaa keskiaukeamajutun Alibiin pelkällä olemassaolollaan. Kun mielesi tekisi rauhassa imeytyä epätoivon loputtomaan kuiluun ja rypeä itseinhossa, tuo ihmisen irvikuva kuvittelee kieroutuneessa mielessään sinun kaipaavan hänen piristävää seuraansa. Mikään ei ole niin saatanan ärsyttävää kuin ylipirteä klovni päivästä toiseen. Ja mikä saatana siihen on syynä, ellei kaveri tosiaan vedä joitain hassunappeja? Ei todellakaan ole mitään järjellistä syytä olla jatkuvasti niin vitun onnellinen! Kyseinen käyttäytyminen sitäpaitsi ärsyttää ja masentaa muita ihmisiä entisestään, joten toivonkin sieluni mustasta syvyydestä että pelleen iskisi virtapiikki ja sylttäisi koko paska.

Ja sitten ovat nämä jehovalaiset. Siinä on poppoo joka on niin positiivista että voin pahoin. Hymyillään joka vitun puhelinpylväälle ja koko kansan vittupäälle vaikka se juuri söisi siskosi maksaa siskon vielä koristessa verinen hymy kasvoillaan. Ei vittu, herätkää itse saatanan kekkulit! Seuraavan kerran näet sen ruttuisen paska-aviisisi röntgenkuvassasi! Hyytyy se hymy kun itse herra Thurisas juoksuttaa sinua pitkin peltoja vesurin kanssa. Kevyesti nousee jalka kun on mieli niin positiivinen!

Ja mitä hauskaa on positiivisuudessa jos se näkyy HIV-testin tuloksissa?

Positiiviset ihmiset ovat lähes sataprosenttisesti aineissa, hippejä tai kultalusikka peräsuolessa syntyneitä pumpulihinttareita joille kaikki on sikiöstä asti tehty mahdollisimman helpoksi. Oikeasti elämää nähnyt ja kokenut, valveutunut ihminen ei voi millään vitun ilveellä olla positiivinen kaiken aikaa. Päivän jos lukee uutisia niin väkisinkin alkaa vituttaa. Onhan se jo julmaa olla niin perkeleen positiivinen; "jaahas, Kiinassa maanjäristys, tuolla vallankumous, sinilevä rehottaa, kirvesmurha Kainuussa, heh heh".

Menkää itseenne, irstaat hipit.