Heheh, iltaa, te arvottomat internetsukupolven lattaotsat. Ei aikoihin kirjoiteltukaan, Roihun viedessä suuren osan ajastani. Tässäpä kuitenkin painokelvotonta materiaalia jonka voin hyvällä mielellä työntää tiedon valtatien ahteriin tänne Vuodatukseen.

Takaisin otsikkoon, eli viime aikojen uutisotsikoihin; niin helvetin kivaa on Jerusalemissa että siitä pitää perkele meillekin ilmoittaa. Ollakseni mahdollisimman puolueeton ja yhtälailla kusipää molempia osapuolia kohtaan, käytän heistä arvokkaita nimityksiä "jutkut" ja "rättipäät". Nämä veijarit tykkäävät poksautella toisiaan hevonkuuseen jonkin kivikasan takia, joka jutkujen mielestä kuuluu heille jonkin vitun paperinpalan perusteella, jonka joku ihminen on kännipäissään raapustellut ja jonka urbaanit legendat ovat kasvattaneet jumalan sanaksi. Rättipäät puolestaan pitävät aluetta heille kuuluvana, sillä he ovat köllötelleet siellä jo tovin, joskin sinne aikanaan väkivalloin työntyivät.

Täällä kotimaassamme mukavalistuneet ja ihanan erilaiset nuoret, kaiken vastustajat ja helvetin hipit, eli Vasemmistonuoret tukevat suu vaahdossa rättipäitä, kun taas jutkujen puolta pitävät hihhulit, nuo viehättävät puritaanit, jotka käyttävät ristiä nuijana lyödäkseen sillä kerettiläisiä päähän, ja perustelevat jutkujen kannan samalla kirjalla, joka perustelee jutkujen kannan, jonka mukaan jutkut kuitenkin ovat maailman ja etenkin kristittyjen perivihollisia. Vasemmistonuoret ovat luonnollisesti homomyönteisiä, mitä valitettavasti rättipäät eivät ole, mutta pääasia on olla erilainen kuin valtaväestö. Järjellä tässä nyt ei ole jalansijaa ollutkaan.

Tämän kaiken taustaideani oli, että mitä vitun järkeä tässä taas on? Me suomalaiset, jotka asumme helvetin kaukana tuosta kivisestä perslävestä, emme tunnusta kumpaakaan uskoa, ja joilla ei loppujen lopuksi ole mitään tekemistä koko perkeleen asian kanssa, tappelemme keskenämme noiden jutkujen ja rättipäiden lailla ja täytämme uutislähetyksemme ja tätä nykyä myös mainostaukomme tuolla pikkupoikien paukuttelulla! Joku maailmanparantajapelle vinkuu minulta, opiskelevalta, nälkäpalkkaiselta kolumnistilta niin kutsutun laman alla rahaa näiden apinoiden "siviiliuhrien" auttamiseen! Jos kyseessä vielä on kirkon ulkomaanapu, ei ole epäilystä kummalle ne sentit oikein lipuvat, jos ylipäätään lipuvat. Jos vastaani tulee kaduilla joku samaan tarkoitukseen kerjäävä rääpäle, kysyn takuulla, meneväthän rahani takuuvarmasti ja lyhentämättöminä aseisiin ja räjähteisiin ihan molemmille.

Aivan. Voi vittu, loppuisi se saatanan räpistely siellä murikoiden keskellä kun kunnolla tuettaisiin molempia mulkeroita. Uutisissa sanotaan totisena, kuinka kyseisen alueen "sodassa" on viikon ajalla kuollut jopa sata. Mikä vitun sota? Häh? Suomen sotiessa sama määrä kuoli kahdessa tunnissa! Voi vitun ikenet ja kyrpien kynnet! Annetaan loputtomasti aseita ja katsotaan onko vellihousuissa miestä tappaa kansakuntaa loputtomiin! Ja ne "siviiliuhrit" vielä. Surkutellaan, kuinka siviiliväestö kärsii taas, ties monettako vuosikymmentä. Voin kertoa, että ei se ammuttu heppu lisäänny, eikä marttyyrit keskenään lapsia tee, ne ovat niitä rakkaita siviilejänne jotka jatkavat tuota loputonta paskanjauhannan ja mukasodan kierrettä! Tänne perkele se AK47 ja lentolippu sinne teatterialueelle, näytetään sotimiskyvyttömille mallia!

Vittu että taas vituttaa, nyt en säästele voimasanoja.