Aamuja 96, vaan se ei liity tähän millään tavalla.

Itse asiassa liittyy sen verran, että kolmen viikon ginesin aikana poikkesin ensimmäistä kertaa komppanian tv-tuvassa, mikä inspiroi (lue: vitutti) siinä määrin, että sain asiasta erinomaisen aiheen blogilleni. Koko kranaatinheitinkomppania nimittäin seuraa aktiivisesti Big Brotheria.

Olen usein tuntenut myötähäpeää tosi-tv-ohjelmissa esiintyviä kohtaan, mutta Big Brother ylittää sietokykyni ja hyvän maun rajat. Viimeisten viiden vuoden aikana suomalaisista on tullut taikina-aivoisia idiootteja, jotka sairaalloisesti kiihottuvat toisten ihmisten seuraamisesta. Jos joku blogini lukijoista kehtaa tunnustaa seuraavansa kyseistä ohjelmaa, mene itseesi ja tajua, että jos oma elämäsi on niin väritön ja harmaa että joudut etsimään siihen täytettä Big Brotherin kaltaisesta aivottomasta "viihteestä", ei sinun kannata sitä itsesi tai kanssaihmistesi vuoksi jatkaa. Itse asiassa sinulla tuskin on elämää laisinkaan. Osta vaikka hamsteri, sitä on kiva ruokkia ja seurata kun se kätkee tavaraa poskiinsa.

Asiaan.

Talon asukkaat ovat järkyttäviä idiootteja, joista ketään en kehtaisi tunnustaa ystäväkseni, veljekseni tai lapsekseni. Halussa tunkea itsensä tilaan, missä sinua tarkkailevat tuhannet ihmiset kameroiden kautta tauotta, on jotain niin sairasta ja perverssiä, että nämä ihmiset tulisi pikemminkin sulkea pimeään, mieluiten hapettomaan eristysselliin jonnekin helvetin Vienan Karjalaan pois ihmisten silmistä. Onko kukaan muu - siis yhtään kukaan edes toisinaan kognitiivisia toimintoja osoittanut ihminen - tullut ajatelleeksi, että nuo ekshibitionistit, jotka tieten tahtoen tuppautuvat kyseiseen taloon ja sitä kautta televisioihimme pyörimään kännissä munasillaan ja harrastamaan seksiä keskenään, eivät joudu minkäänlaiseen edesvastuuseen toiminnastaan, mutta pääkaupunkiseudulla tuiki tavallinen itsensäpaljastaja saa huimat sakot ja mahdollisesti vielä lisäsanktioita teostaan? Siis jumalauta, toisin kuin BB-asukkaat, tuo kieroutunut yksilö ei vaikuta minun elämääni millään tavalla, mutta BB vie joka päivä tunnin Subtv:n ohjelmistosta ja näin armeija-aikana minun vapaa-ajastani, sillä kaikki muut saatanan pervot tirkistelijät varuskunnassani pyörittelevät silmiään ehdottaessani jotain järjellistä tv-ohjelmaa ja kääntävät mielenosoituksellisesti kanavaa. Pakollisen puolen tunnin kidutuksen jälkeen (hiljaisuus kestää puoli tuntia, jonka aikana ei tv-tuvasta saa poistua) vaivun omaan utopiaani jossa nuo pervot saavat ansionsa mukaan ja Einarin silmälasit murskataan (ne ovat aivan saatanan rumat, ihan ohimennen mainitakseni) ja Suomi olisi taas parempi paikka asua. Bubikin taisi kadota katukuvastamme.

Vaan eipä riitä Big Brotherista eroon pääseminen, sillä meillä on parikin viikkolehteä (7 päivää, Katso, Oho!) jotka pitävät meidät ikuisesti ajan tasalla siitä, kuinka Einaria taas harmitti kun lesejogurtti olikin loppu juuri kun sitä teki mieli ja Aki oli taas munasillaan. On se hyvä että tuonkin kertoivat, olisi muuten ollut vaikea saada unta yöllä kun ei taas päässyt näkemään BB:tä. Eipä silti, ei kyseisissä lehdissä ole muutenkaan mitään lukemisen arvoista. Osoittaakseni, että olen todellakin perehtynyt näihinkin läpysköihin, annan teille esimerkin ensi viikon numerosta; Britney Spears a) kännissä, b) huumeissa, c) molemmissa tai d) itkee ja vinkuu. Lisäksi mahdollinen vilautuskuva, lääkäriuutiset lapsesta jonka takaraivosta kasvaa turnipsi tai muu vastaava sekä Matti Nykänen. Nykänen siis lehdessä, ei lapsen takaraivossa. Joku roti viikkolehdilläkin. Lukijoiden vinkeissä Tarja Halonen, Kirsi Salo ja joku tyyppi, joka oli yhden jakson Salatuissa Elämissä mutta jota kukaan ei oikeasti muista. Pikku puuhaa siis sinulle; kirjaa nämä kaikki listaksi ja laita alakuloinen hymiö jokaisen osuman kohdalle.

Toivon mukaan tämänkertainen kirjoitukseni auttoi jotakuta aloittamaan terveen harrastuksen tirkistelyn sijaan. Frisbeegolf on paljon hienompi harrastus, tai vaikka rekisterinumeroiden bongaaminen (vai onko sekin tirkistelyä?). Tai osta sitten vaikka se jyrsijä, ei sillä loppujen lopuksi ole suurta seksuaalista merkitystä, kunhan vain osoitat että sinulla on omakin elämä, senkin kelvoton yksilö. Häpeä.