Koska olet kaikkitietävä ja kaukaa viisas mies, sekä kasvojen alueen karvoitukseltasikin varsin kunnioitettava hahmo, olisi minulla sinulle muutama toive. Ja ehkä pari vaatimustakin. Koska sinulle tulee näihin aikoihin vihreitä arvoja vavisuttavat kasat postia kaiken maailman räkänokilta, voisit heittää ne epäselvät raapustukset menemään ja keskittyä olennaiseen, eli minun ja tuhansien kanssaihmisteni elämää parantaviin toiveisiin. Niissä kirjeissä kuitenkin kinutaan sitä ponia, jota sinulta ei vieläkään taida löytyä, joten ongelma ratkaisee itse itsensä tässäkin tapauksessa.

Ensimmäiseksi toivoisin naisille jotain järkevää tekemistä. Tuo ihmisryhmä kun on käsittämättömän helposti vedettävissä kaikkeen hömppään, kuten Zumbaan, spinningiin, astanga-joogaan tai Slowpulsiin. Miehelle on kovin vaikeaa ymmärtää, miten vapaaehtoinen kidutus on maailman paras kuntoilumuoto, kun taas kuukauden päästä sitä on vähintäänkin arveluttava lattialla kieriskely ja hengittäminen. On tärkeätä osata hengittää oikein, siten saa kehon energian ja chin ja feng-shuit kohdalleen! Olen samaa mieltä, jos hengittäisin jatkuvasti vain ulospäin, voisi lähteä taju, joka johtaisi pään lyömisen pöytään, jolloin pöytä siirtyy fysiikan lakien määräämään suuntaan, minun siirtyessäni lattiatasoon, jolloin feng-shui ei olisi enää kohdallaan. Onpa hyvä että olen luonnonlahjakkuus hengittämisessä ja se onnistuu minulta lähes automaattisesti. Naiset tarvitsevat siihen 3 kuukauden ja 180 euron kurssin.

Toiseksi, tuota älyllistä sisältöä Facebookiin ja muihin yhteisöihin. Niiden tarkoitushan on antaa ihmisille mahdollisuus jakaa ajatuksiaan ystäviensä kanssa, mutta kun suurimmalla osalla heistä ei yksinkertaisesti ole sen vertaa sisältöä elämässään, että sitä kannattaisi jakaa, puhumattakaan siitä, että haluaisin siitä lukea! Ei, ei ole hienoa jos jonkun maailma järisee uuden hammasharjan hankkimisesta, se on vain helvetin surullista. Kuka perkele keksikään, että suomalaisten tulisi puhua enemmän, jos suomalaisilla ei ole mitään sanottavaa? Lisäksi pyytäisin sinua korjaamaan kaikkien niiden "Minkälainen korkokenkä olisit?"-testien "yhdys sana virheet" ja muut esikouluasteen kielenhuoltoa vaativat virheet, mutta se olisi sinullekin liikaa. Olet kuitenkin kiireinen mies, vanhakin vielä. Tietokoneet voivat olla vaikeita tuon ikäiselle.

Kolmanneksi, poista oluen arvonlisävero. Kyseisen substanssin positiivista vaikutusta vähätellään suotta; mikään muu ei tee meistä sosiaalisempia ja iloisempia lain puitteissa. Lisäksi ne, jotka eivät muutu sosiaalisiksi ja iloisiksi, karsivat toinen toisensa pois täysin automaattisesti. Seuraavana aamuna huomaa vielä selvemmin sen vahvan kontrastin elämän positiivisten ja negatiivisten asioiden välillä, mikä antaa ajattelemisen aihetta niinä satunnaisina selvinä hetkinä.

Jos haluat, voit näiden vaatimattomien ja ennen kaikkea epäitsekkäiden toiveiden lisäksi tuoda minulle parit villasukat ja viskiä. Kylminä talvi-iltoina on tärkeätä pitää itsensä kauttaaltaan lämpimänä. Niin, ja ahman. Se olisi erinomainen lemmikki, jonka kasvattamisessa kukaan ei ala neuvomaan.

Lupaan vielä, että kun tulet piipahtamaan jouluaattona, kukaan ei laula, sinun ei tarvitse nauraa vaarin vitseille, lapset eivät kysele tyhmiä tai huuda kuin palosireeni, sekä saat takuulla totia tai muuta mieleistäsi alkoholia. Eikö olisi jo aika olla rehellinen itselleen, ei niin punaista nenää pakkanen aiheuta?

Vierailuasi innolla odottaen, rakkaudella

- Thurisas -